Mitt namn är Louise och jag är ägare av Hundens Andra Hem.

Jag bor tillsammans med mina barn Viktor och Emilia samt våra fyra hundar Leija, Doris, Signe och Barbro.
Efter att ha arbetat i restaurangbranchen den största delen av mitt yrkesverksamma liv, bestämde jag mig för att satsa på min dröm, nämligen att få arbeta med hundar. Djur av alla dess slag har alltid varit mitt stora intresse och när jag fyllde tio fick jag min alldeles egna hund Paddy, som var en liten busig yorkshireterrier med underbett!
Han var min bästa vän och vi hade många härliga år tillsammans.

2005 köpte jag min första labrador, Troja, och då fick jag upp ögonen för hundkurser. Det har blivit en hel del kurser och jaktprov med henne, och det var en dam som älskade att arbeta, söka och apportera. 2013 köpte vi vår andra labradortik Leija och märkte snabbt att det är en tjej med mycket "motor".
Vi har tillsammans gått två kurser hos Anette på Svedala hundcenter och det kommer bli många fler...kan verkligen rekommendera deras kurser!
Under hösten 2014 fick vi ett otroligt sug på en valp och då hittade vi valpen Doris , en mops som charmar de flesta! Efter Doris så har även mopsarna Signe och Barbro flyttat in. 
Efter att jag tog beslutet att starta hunddagis kombinerat med pensionat anmälde jag mig till en hunddagisföreståndarutbildning. Jag tog examen 2013 och har nu kunskapen att driva ett dagis/pensionat på bästa sätt ur hundens perspektiv.

Sedan maj 2021 har jag även en registrerad kennel där ambitionen är att i liten skala föda upp mops.